Vés al contingut

Servei “Minuts Menuts”

26 Març 2012

logo del servei minuts menuts

 

Una de les prioritats del Departament de Benestar Socials i Familia és donar respostes a les necessitats socials i familiars de les ciutadanes i ciutadans.

Sense cap mena de dubte, la forma de vida dela societat actual fa difícil l’organització familiar, i molt especialment compaginar les gestions personals, familiars i laborals amb la criança dels infants.

Des de la Generalitat s’han anat impulsant projectes dirigits a donar suport universal a les famílies amb infants. Des d’aquesta perspectiva neix MINUTS MENUTS, un servei universal dirigit a conciliar el temps personal i familiar. Es tracta d’un servei de guarda per permetre als pares i mares poder realitzar aquelles activitats i gestions que en companyia del nen o nena es tornen més complicades.

El projecte es realitza treballant en xarxa i en estreta col·laboració amb les administracions locals i en el nostre cas amb l’Ajuntament de Sant Bio de Llobregat.

Què és?

Minuts Menuts és un servei de guarda de nens i nenes de 0 a 3 anysper donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntuals dels seus pares i mares. Té per finalitat:

– Facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar.

– Oferir atenció integral i puntual als infants fora de l’horari escolar.

– Facilitar un espai d’atenció directa a la primera infància.

– Crear un servei de qualitat dirigit a les famílies amb infants.

– Promoure una xarxa de famílies en el municipi que els permeti la comunicació, l’intercanvi d’experiències, etc.

A qui va adreçat?

A totes les famílies empadronades a Sant Boi de Llobregat amb infants a càrrec de 0 a 3 anys.

Com funciona?

és un servei d’accés iniversal i disposa de 10 places de guarda. El temps màxim de permanència d’un infant al servei serà de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana. Els pares i mares hauran de portar el material necessari per a la cura del seu nen o nena (bolquers, roba, etc.). El centre disposarà d’una programació setmanal d’activitats lúdicodidàctiques.

Preu

El preu del servei és d’1 euro per hora, que s’abonarà a la recollida de l’infant.

Horari

L’horari és de dilluns a divendres de 17:30h a 20:30h i dissabtes de 10h a 13h. L’ocupació màxima sera de 10 places.

Ubicació

Es serveis es presta actualment al Centre escolar CEIP Josep Maria Ciurana c/Manuel de Falla, 2, al barri de Molí Nou Ciutat Cooperativa.

Contacte per a més informació

Telèfon: 93 6351237     E-mail: crdones@santboi.cat

 

No comments yet

Deixa un comentari