Skip to content

El Instituto de la Mujer presenta la serie Igual-es

31 Març 2011

La directora general de l’Institut de la Dona, Laura Seara va presentar l’11 de març la sèries “Igual-es”, sis documentals protagonitzats per dones que realitzen treballs o tasques associades tradicionalment als homes.

Aquest projecte, que forma part de les accions emmarcades en el conveni de col·laboració subscrit entre l’Institut de la Dona i la Corporació RTVE, està dirigit per Inés París i produït per Beatriz de la Gándara.

La sèrie, que es va estrenar el mateix dia a la La 2 de TVE, presenta a dones que trenquen amb l’estereotip al exercir treballs que impliquen valor, risc físic, esports d’alta competició o risc extrem, però també a homes que han optat per ocupar-se de la cura i educació dels fills, de les tasques de la llar o de professions que s’associen tradicionalment al món laboral femení.

El primer programa titulat “Elles … s’arrisquen”, mostra la vida quotidiana de dones en professions d’alt risc com una bombera, una conductora de grua o una policia antidisturbis. Els següents lliuraments porten per títol “Elles … competeixen”, “Elles … construeixen i reparen”, “Elles … pensen i creen” i “Elles … es mouen”.

igual-es tve

La sèrie conclourà amb una sisena entrega titulada “Ells … també” en la qual un home que s’encarrega de les tasques de casa, un esteticista, llevadors que atenen parts, un cuiner, un treballador d’una escola infantil i un home dedicat al servei domèstic, reflecteixen amb les seves vides els canvis produïts en els rols socials i la fi dels estereotips en la societat espanyola.

Podeu veure els programes cada divendres a partir de les 22:30 a “La 2” o ve a través d’internet clicant sobre el següent enllaç: Igual-es

Font: www.inmujer.es

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: