Skip to content

Exposició “Les Dones en la Prehistòria”

31 Març 2011

A Can barraquer, el Museu de Sant Boi, del 27 de març al 19 de juny de 2011 es podrà veure l’exposició itinerant Les Dones en la Prehistòria. Es tracta d’una producció del Museu d’Història de València que vol posar de relleu el paper social, econòmic i cultural que van tenir les dones al llarg de la prehistòria, analitzant les relacions, treballs i activitats que porten a fer-les visibles i protagonistes d’un període fonamental de la història.

Així, aquesta exposició abasta una àrea temàtica emmarcada entre les primeres societatscaçadores-recolectores-pescadores i l’Edat del Bronze, de manera que ens acosta a determinats aspectes de la vida diària, donant a les dones el protagonisme que sens dubte van tenir.

Aquesta ha estat la primera exposició sobre l’arqueologia de gènere realitzada a l’Estat Espanyol, i té coma aobjectiu donara aconpeixer la realitat de les dones a la Prehistòria, desmitificant estereotips discriminatoris, a partir de recents investigacions sobre el tema.

Consta de sis mòduls temàtics, amb escenografies, vitrines i peanyes amb rèpliques d’objectes arqueològics i peces etnològiques i un audiovisual.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: