Skip to content

El programa Aurora, un recurs d’orientació laboral a Sant Boi per a facilitar l’ocupació de les dones joves

21 Març 2012

La celebració del Dia Internacional de la Dona treballadora (8 de març), és un bon moment per fer esment de la tasca feta des de Sant Boi en polítiques d’igualtat i ocupació. L’Ajuntament va començar a desenvolupar el Programa Aurora el 2007, en aquests 5 anys que funciona ja han participat més de 218 dones d’entre 16 i 35 anys.

Aquest servei d’orientació professional està destinat a millorar l’ocupabilitat de les dones joves de Sant Boi, ja que aquestes són més vulnerables davant l’atur i la precarietat del mercat de treball (que s’agreujarà ara arran la darrera reforma laboral). Per aquest motiu cal incidir en polítiques d’igualtat per tal d’evitar situacions de discriminació, entre les quals destaquen les desigualtats que es produeixen al mercat de treball.

L’objectiu final del Programa Aurora es que les participants assoleixin més autonomia i recursos, tant per a la recerca activa de feina com per mantenir-se en un lloc de treball un cop inserides. L’any 2011, un 63% de les participants van decidir continuar un itinerari formatiu. D’altra banda, un 43% van inserir-se laboralment (amb diferents tipus de contractes).

Les persones interessades a participar en el programa s’han d’adreçar al Servei d’Informació Juvenil El Punt, al casal Can Massallera.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: