Skip to content

Nova entrega dels contes de ‘La Laura i en Joan’ per incentivar les vocacions científiques entre les nenes i els nens

3 Abril 2012

La Direcció General de Recerca ha publicat cinc nous contes de la col·lecció ‘La Laura i en Joan’, una iniciativa que es va iniciar el 2007 i que té com a objectius donar a conèixer la recerca que es realitza a Catalunya i fomentar les vocacions científiques entre les nenes i els nens. Les històries se centren en les aventures de la Laura i en Joan, els seus protagonistes, que fan servir poders màgics per ajudar en la recerca dels equips d’investigació. Aquestes obres de narrativa infantil es poden trobar a tots els centres de primària, biblioteques públiques i aules hospitalàries catalanes.

Els nous contes, que formen part de la col·lecció ‘Recerca Directa’ i que suma ja un total de 16 títols, són ‘La Laura i en Joan al servei d’una gran fita’, sobre la immunologia del transplantament; ‘La Laura i en Joan amb el gran conductor’, al voltant de les tecnologies de producció; ‘La Laura i en Joan desemmascaren la bombolla’, centrat en la macroeconomia; ‘La Laura i en Joan investiguen la guerra’, que tracta sobre l’arqueologia de la guerra; i ‘La Laura i en Joan en una recerca accelerada’, que es desenvolupa al sincrotó ALBA.

Els contes de La Laura i en Joan es poden trobar a tots els centres de primària, biblioteques públiques i aules hospitalàries de Catalunya. A banda de poder descarregar els contes en format PDF o multimèdia, es pot accedir a dues guies didàctiques que proposen diversos exercicis que el personal educador pot realitzar amb l’alumnat.

Hi podeu accedir clicant aquí

Font:  www.gencat.cat/icdona

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: