Skip to content

Jornada formativa per a professionals: Protecció Internacional i Víctimes de Trata d’Éssers Humans

8 Mai 2012

Amb l’objectiu de contribuir a la millora de les pràctiques d’identificació, protecció, atenció i derivació de les víctimes de TEH entre les persones sol·licitants d’asil i les persones refugiades a través del procediment de sol·licitud de protecció internacional, ACNUR i SICAR  organitzen, amb el suport de Departament de Benestar Social i Família -a través de la Direcció General per a la Immigració i l’Institut Català de les Dones-, una jornada formativa sota el títol, Protecció Internacional i Víctimes de Trata d’Éssers Humans.
 
La jornada tindrà lloc a l’auditori de la Direcció General per a la Immigració, al carrer Calàbria, 147 de Barcelona, el proper dia 16 de maig, de 9:30 a 13:30 hores. I està adreçada específicament a totes i tots els professionals tècnics que treballen directament amb persones víctimes de Trata d’Éssers Humans.
 
Les persones interessades a assistir han d’inscriure’s a través del web de l’Institut Català de les Dones, emplenant el formulari d’inscripció, on a més podreu trobar el programa de la jornada.
 

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: