Skip to content

Jornada de foment de l’emprenedoria a Esplugues de Llobregat

13 Juny 2012

La iniciativa de la jornada neix de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat que en els últims anys ha fomentat la creació d’una xarxa de dones empresàries en el seu municipi.

El treball amb aquestes empresàries i les possibilitats d’aquestes per generar ocupació ha estat un factor clau pel consistori.

D’aquí l’elaboració d’un pla estratègic municipal de foment de l’ocupació on un dels eixos fonamentals és el treball amb les dones empresàries, l’extensió d’aquesta xarxa a nivell comarcal i el foment de la iniciativa de dones que vulguin desenvolupar un projecte empresarial propi.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Consell de les Dones del Baix Llobregat participen en l’organització d’aquestes jornades per tal de donar-li una projecció comarcal i generar sinergies entre els diferents municipis de la comarca i altres organismes supramunicipals.

Objectius

  • Generar una Xarxa de Dones empresàries del Baix Llobregat com un espai d’intercanvi de coneixements, assessorament i de creació de projectes econòmics conjunts.
  • Fomentar l’emprenedoria femenina a la comarca com a element clau per generar ocupació i evitar la pèrdua de talent femení (dones altament qualificades en llocs poc qualificats o a l’atur, dones que emigren per qüestions laborals, etc…)
  • Generar ocupació i creixement econòmic a la comarca a partir del coneixement, el treball cooperatiu i la innovació com a factors empresarials clau.

Enquesta: si ets una dona empresària, emprenedora, comerciant o cooperativista, clica aquí

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: