Skip to content

DUODA: oberta la preinscripció al Màster d’Estudis de la Diferència Sexual

27 Juny 2012

Duoda és un Centre d’Investigació de Dones de la Universitat de Barcelona i del Parc Científic de Barcelona. Va ser fundat el 1982 per un grup d’estudiants, professores i recentment llicenciades en Història.

Les relacions amb la Llibreria de dones de Milà i amb la comunitat filosòfica Diòtima, de la Universitat de Verona a Itàlia, unides al propi desig, han anat fent de Duoda un espai la política és diferent de la tradicional a la universitat.

 A Duoda, la política és la pràctica de la relació no instrumental, és a dir, de la relació sense fi, pel gust d’estar en relació. Duoda ha introduït, difós i recreat a Espanya i en alguns llocs d’Amèrica llatina la política i el pensament de la diferència sexual.

Des de 1988, Duoda ofereix un màster en Estudis de la llibertat femenina. El màster compta amb un equip d’investigadores que han pres consciència que la universitat s’ha feminitzat en els últims anys, però el coneixement segueix sent neutre. Per això, intenten-en relació amb les alumnes, que han patit aquesta experiència- fer un coneixement que propiciï la vida de les dones i dels homes.

 L’interès que aquest programa va suscitar a Amèrica llatina i en altres llocs, va fer possible crear l’any 2000 el màster online en Estudis de la Diferència Sexual. Aquest màster a Internet fa possible traslladar a tot el món el pensament i la pràctica política d’algunes dones vinculades amb Duoda, divulgant el seu saber original. Les professores tutoritzen personalment la seva assignatura, mitjançant una relació d’intercanvi amb cada estudiant per correu electrònic i xats en grup.

 El Màster en Estudis de la Diferència Sexual és un programa que es pot cursar de forma online i també es pot cursar de forma semipresencial. Pots descarregar el programa docent aquí

Si us interessa obtenir més informació sobre el màster i el procés de preinscripció podeu visitar la web de DUODA aquí

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: