Skip to content

Es lliuren els premis de la 8ª edició del (RE)Imagina’t

2 Mai 2017

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Teresa M. Pitarch, va participar el passat 25 d’abril en l’acte de lliurament de la vuitena edició dels Premis (Re)Imagina’t que organitza l’Observatori de les Dones i els Mitjans de Comunicació.

(Re)Imagina’t, projecte que té el suport de l’ICD, impulsa el debat sobre els mecanismes de construcció dels discursos audiovisuals per tal de superar, o com a mínim ser conscients i comprendre, el paper del sexisme en l’articulació de la publicitat, els informatius i la ficció dels mitjans audiovisuals, tot proposant que des dels centres educatius s’elaborin guions, story-boards i peces audiovisuals relacionades amb aquest tema.

En l’acte de lliurament dels Premis s’estrenen les peces realitzades pels grups de nois i noies que hi han participat amb la seva creativitat així com amb la seva reflexió sobre el paper dels mitjans de comunicació en la construcció de rols de gènere.

Guió realitzat per alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Jesús Maria Sant Andreu de Barcelona

Enguany hi han participat en el concurs 715 alumnes amb un total de 120 treballs, molts dels quals han estat elaborats en format audiovisual. Els altres s’han presentat com a guions i els que han estat premiats s’han realitzat amb la col·laboració d’alumnes de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull i gràcies també als recursos tècnics d’aquesta facultat. Els premis atorgats en les diverses modalitats i categories són un total de vuit. TV3, televisió de Catalunya, que col·labora també en aquest concurs, es fa ressò dels treballs realitzats i en el seu programa INFO-K emet el conjunt de produccions guardonades.

Més informació

 

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: