Skip to content

Què és el CRDD?

El Centre de Recursos i Documentació de les Dones és un servei municipal que depèn de la Regidoria de Polítiques per a la Igualtat de Gènere i  Usos del Temps de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Aquest servei va entrar en funcionament al maig del 2005 i ha anat creixent de forma progressiva durant aquests anys d’activitat.

La missió del Centre de Recursos i Documentació de les Dones és potenciar la promoció de la dones a través d’un programa d’activitats anual, serveis d’atenció especialitzada i un fons documental específic en temes de gènere.

Amb els pas del temps, el centre s’ha anat obrint a nous col·lectius, pel que fa a la varietat de les seves accions, i actualment podríem dir que el servei es dirigeix a:

–  Totes les persones (professionals o no) interessades en qualsevol tema relatiu a la igualtat i els drets de les dones.

–  La comunitat educativa: professorat, alumnat, AMPA, etc.

–  Teixit associatiu de la ciutat.

– Les dones que necessiten informació i orientació especialitzada en situacions de discriminació, assetjament, maltractament, etc. i que cerquin suport i respostes a aquests problemes.

 Objectiu General

L’Objectiu general del Centre de Recursos i Documentació de les Dones és el d’oferir i facilitar l’accés a tot tipus d’informació a les dones de la localitat; així com transmetre la perspectiva de gènere a tota la ciutadania en totes les seves accions.

Horaris d’Atenció al públic i Contacte

Matins: Dimarts i Dijous de 10 a 13h Tardes: Dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h

Adreça: c/Ebre, 27, Edifici Can Jordana

Telèfon de contacte: 93 635 12 00 ext: 156

Email: crdones@santboi.cat

 

Anuncis
%d bloggers like this: