Vés al contingut

Nova programació d’activitats del CRDD

22 gener 2013

Benvolgudes,

Ja tenim disponible la nova programació  del Centre de Recursos i Documentació de les Dones durant els mesos de gener, febrer i març.

programació imatge bloc

Enguany, presentem com a novetat un cicle de conferències sobre economia feminista a càrrec de la Fundació Mª Aurelia Campany que ens aproximaran al context econòmic i laboral actual tot abordant i cercant solucions a problemàtiques que afecten especialment a les dones.

Continuem oferint els tallers de relaxació i risoteràpia a càrrec de la Lila Lorenzo, així com les xerrades a càrrec de la psicòloga Maria Ferré sobre temes diversos que ens afecten especialment.

En aquesta ocasió, oferim també nous cursos d’alfabetització digital d’un nivell més avançat per tal que pugueu continuar ampliant els vostres coneixements en les noves tecnologies. L’últim dimecres de cada mes podeu venir al Punt de Suport Informàtic del CRDD per a resoldre els vostres dubtes i compartir coneixements amb altres dones.

Una altra de les novetats de la programació que us presentem és el Curs d’escriptura Delta que s’iniciarà al març.

Inscripcions

Per fer les inscripcions o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD a través de l’e-mail crdones@santboi.cat i al telèfon 936351200 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.

Podeu consultar la programació aquí

No comments yet

Deixa un comentari